Gårdsbutiken i Långsryd

Alla våra varor finns att köpa i gårdsbutiken i Långsryd. Anna och Niklas driver den fina och uppskattade butiken på Långsryd Gård. Butiken ligger inte långt från Gjutåsen och du är välkommen in på ett besök. Utöver själva gårdsbutiken finns här också möjlighet att bo på B&B, ordna konferens, låna båt för fiske, bada eller njuta av den småländska naturen.
På Långsryds gård kan du köpa lammskinn, lammkött, ägg, filtar, tavlor och andra lokala hantverk och matvaror. Allt genuint, närproducerat och av högsta kvalitet. Här finns också ett kafé, ofta med hembakat!
Besök gärna Långsryd. På hemsidan finner du öppentider och vägbeskrivning.
(bilder här från Långsryds Gårds hemsida)

Långsryd Gårdsbutik


Långsryd Lamm

Långsryds Gård

Långsryd Tupp

Långsryds gård har egna får och lamm som betar i omgivningarna, bland annat i Gjutåsens ängar. Det håller landskapet öppet samtidigt som det ger kött av bästa smak och kvalitet. Lammen slaktas under hösten på ett certifikat slakteri och säljs både som lösvikt och i ”låda”. Kan verkligen rekommenderas. På gården finns även höns och försäljning av färska ägg. Gården är verkligen en pärla och väl värd ett besök.
Här finns också ett vackert och väl renoverat hus som kan hyras, både för helger men även längre tider. Besök hemsidan för mera information och bokning.

Till startsidanTips och inspirationKontakt

Rulla till toppen