Honung som julgåva

Skicka din offertförfrågan nedan

För medarbetare, kunder och organisationer…

Julen närmar sig och kanske har du börjat fundera på hur du kan visa uppskattning och lite omtanke med att skicka en julgåva till dina medarbetare och kunder?

Vi erbjuder:

  • En burk finaste honung från Smålands ängar. God kvalitetsdesign och en exklusiv känsla.
  • Färdig leveranser i fin förpackning packat med din julhälsning till din arbetsplats eller…
  • Hemleverans via Postnord utifrån ditt adressregister.

Honung som julgåva kommunicera omtanke:

  • En hälsosam vara som uppskattas och är användbar i nästan alla hem. Exceptionell hållbarhet.
  • Bidrar till en bättre natur och biologisk mångfald.
  • Närproducerad och belastar inte globala transportkedjorVåra förpackningar är tydligt annorlunda och har en en exklusiv och lyxig profil

Honungen är ett unikt livsmedel då den har oöverträffad hållbarhet utan att minsta tillsatsämnen. Ordet är skyddat och får endast användas för det som ”har sitt ursprung i söta ämnen som bin har samlat i naturen”. De goda egenskaperna för hälsa och hållbarhet finner vi den sammansättning av ämnen som bina ger helt naturligt.

Som vi vet blir den nästan aldrig förstörd oavsett hur den lagrats. (såvida den har hållit rätt vattenhalt vid tappningen, < 20%). Bäst före datum för honung är två år från tappning. Rätt förvarat kan den dock klara längre tider

Mer information om honung hittar du hos Svenska Bin

Vi på Gjutåsen vill gärna medverka till att vi tar tillvara på de möjligheter som finns i vår egen natur för att skapa nyttiga och hälsosamma produkter. Förutom de uppenbara fördelarna med minskade transporter gynnar en sådan utveckling även den biologiska mångfalden. Det kan skapa arbetstillfällen och minska landets sårbarhet och behovet av globala transporter.

Till startsidanTips och inspirationKontakt

Scroll to Top