Juliga honungspraliner med nötter
Dessa juliga honungspraliner är både enkla att göra och en given succé på julbordet eller till glöggen. I juletidens magiska […]
Juliga honungspraliner med nötter Läs mera »
Dessa juliga honungspraliner är både enkla att göra och en given succé på julbordet eller till glöggen. I juletidens magiska […]
Juliga honungspraliner med nötter Läs mera »
När vi tänker på honung, föreställer vi oss ofta den gyllene sötman som förser våra teer och morgongröt med en
Ljunghonung: Upptäck magin i naturens gyllene elixir Läs mera »
Vad menar man med nyslungad honung? Jo, en honung som är alldeles nyskördade och är därför flytande. Det är en
Bidrar ditt företag eller organisation till en hållbar framtid? Vill du på ett konkret sätt att bidra till de globala
Hållbarhetsrapportering – våra målstyrda bin Läs mera »
Funderar du på att köpa bin? Du är inte ensam. Biodling är en spännande och vi blir fler och fler.
Köpa bin – tips och råd Läs mera »
Drivkrafter för biodlingHär delar vi tankar kring varför vi driver Gjutåsens Naturprodukter. Den första handlar om känslan av en ”produktionsprocess”
Gjutåsens drivkrafter #1 – Att ge mer än man tar Läs mera »
Säkert har du ätit honung men kanske har du inte riktigt koll på hur och varifrån denna helt naturliga råvara
Tio fakta om bin du inte visste? Läs mera »
Ett riktigt gott julpyssel som både är fantastiskt god och som kan göras med en rimlig arbetsinsats. 10 minuters förberedelser
Julsenap – Honungen i köket Läs mera »
En härlig rödbetspaj som passar lika bra till vardags som till festbordet. Härliga smaker och fylld med hälsa! Rödbetor, honung,
Höstig rödbetspaj med chevre och honung Läs mera »
Biodling är ett bra sätt att förbättra din personliga krisberedskap. Sverige har plats för många fler bisamhällen både på landsbygden
Biodling ett sätt att öka din krisberedskap Läs mera »